Wie ben ik?

Tijdens mijn eindexamen van ArtEZ conservatorium Zwolle.Tijdens mijn eindexamen van ArtEZ conservatorium Zwolle.

Ik stel me meestal voor als vocal coach, maar eigenlijk ben ik meer dan dat. Ik ben ook zangeres, workshopleider, bandcoach en soms dirigent. Mijn werkveld is behoorlijk breed. Ik werk met zangers en muzikanten, van beginner tot professional.

Music from the heart
Het motto van mijn onderneming is 'Music from the heart'. Uiteraard heb ik dat niet zomaar gekozen. Als ik zing doe ik dat met hart en ziel, maar ook als ik coaching geef. Wanneer ik iemand begeleid en zie hoe deze persoon of groep uit zijn schulp kruipt en zichzelf overtreft, dan maakt mij hart een sprongetje. Dat is waar ik onwijs van kan genieten. Dat is de drijfveer in mijn werk.

Biografie
Wil je graag nog meer over mijn achtergrond te weten? Lees dan mijn uitgebreide biografie.

Voordelen

- proefles tegen gereduceerd tarief
- Losse lessen mogelijk
- EVTS en CVT geschoold
- Persoonlijke benadering
- Beginner tot gevorderde
- Pop tot klassiek