Wat doe ik?

Sinds januari 2009 ben ik werkzaam als zelfstandig ondernemer in mijn eenmanszaak Judith Konings, met als motto 'Music from the heart'. Voor mij is dat de mooiste manier van muziek maken, als je dat doet vanuit je hart: eerlijk en puur. In mijn werkzaamheden probeer ik dat te benadrukken door altijd de vragen te stellen: waar zing je over, wat doe je en wat zegt je hart?

Opdrachten ter inspiratie
In het overzicht links op deze pagina vind je een hele lijst van al mijn werkzaamheden. Naast de informatie over wat de verschillende onderdelen inhouden, vind je op elke pagina voorbeelden van opdrachten in die categorie. Die staan er ter informatie, maar vooral ter inspiratie! Mijn werkzaamheden zijn volledig op maat gemaakt voor mijn leerling of opdrachtgever. Om meer te weten over wat er allemaal mogelijk is kun je dus de opdrachten lezen. Naast de genoemde opdrachten heb ik nog veel meer gedaan, maar het is een selectie. Zou je iets willen wat niet in de lijst staat, dan kan dat misschien ook. Neem gewoon even contact op voor overleg.

Prijzen
Het valt je misschien op dat op geen van de categoriepagina's prijzen staan genoemd. Omdat al mijn werkzaamheden naar de wensen van mijn opdrachtgever worden ingericht heb ik geen standaard prijzen. Alle prijzen zijn in overleg, tenzij anders vermeld op deze site.

Voordelen

- proefles tegen gereduceerd tarief
- Losse lessen mogelijk
- EVTS en CVT geschoold
- Persoonlijke benadering
- Beginner tot gevorderde
- Pop tot klassiek