Beoordelingen

, geplaatst op 12-01-2010
BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling  4 van 5 sterren
"Met Judith haal je een gemotiveerde coach binnen je koor die alle leden van het koor met de neuzen dezelfde kant op ziet te krijgen. Tevens geeft ze de dirigent alsook de band goede aanwijzingen."
, geplaatst op 21-08-2013
BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling  5 van 5 sterren
"Ik vind het erg leuk en leerzaam en zou het liefst elke week een uur les nemen."
, geplaatst op 23-09-2013
BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling  4 van 5 sterren
"Een erg leuk uurtje op de maandagochtend waar ik erg blij van word en nog meer zin in zingen krijg!"
, geplaatst op 02-10-2013
BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling  5 van 5 sterren
"Zangles waar ik op heb gewacht."
, geplaatst op 05-09-2013
BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling  5 van 5 sterren
"De zanglessen zijn erg leerzaam en gericht op wat jij zelf wil leren en ook vooral heel leuk!"
, geplaatst op 16-01-2013
BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling  5 van 5 sterren
"Enthousiaste en inspirerende les van een vrolijk en passionele zangeres."
, geplaatst op 07-08-2013
BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling  5 van 5 sterren
"Een gezellig en leerzaam uurtje waarin de tijd wegvliegt!"
, geplaatst op 29-01-2013
BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling  5 van 5 sterren
"Een workshop vol met praktische zangtips, podiumpresence en plezier door een bevlogen zangeres met veel kennis."
, geplaatst op 01-09-2008
BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling  4 van 5 sterren
"Judith heeft met haar leerzame en persoonlijke lessen een wereld aan zangmogelijkheden voor me geopend."

Zomeractiviteiten!

Deze zomer staat ZSN bol van de zomeractiviteiten! Thema-avonden, mini-cursus en zangles met korting. Activiteiten ZSN

Zing mee met ZSN Zangcafé op 15 september

ZSN Zangcafé is twee uur zingen in het café, met het hart op de tong. Voor iedereen die van zingen houdt (of je 't nu kunt of niet ;) ) ZSN Zangcafé

Zangles?

Ik geef zangles onder de naam Zangstudio Nijverdal. Wil je een proefles afspreken of weten wat het aanbod is? Ga dan naar de website van Zangstudio Nijverdal

Voordelen

- proefles tegen gereduceerd tarief
- Losse lessen mogelijk
- EVTS en CVT geschoold
- Persoonlijke benadering
- Beginner tot gevorderde
- Pop tot klassiek