Beoordelingen

, geplaatst op 18-01-2014
BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling  5 van 5 sterren
"Heb eigenlijk niks gemist in deze masterclass."
, geplaatst op 18-01-2014
BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling  5 van 5 sterren
"Het was heel interessant, erg gezellig en goed opgezet."
, geplaatst op 18-01-2014
BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling  4.5 van 5 sterren
"Wat ik het meeste ga gebruiken in de praktijk is de microfoontechnieken en waar je je handen moet laten en hoe je goed moet staan op het podium."
, geplaatst op 18-01-2014
BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling  5 van 5 sterren
"Ik kwam geïnspireerd terug van deze masterclass!"
, geplaatst op 25-11-2010
BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling  4 van 5 sterren
"Judith is een inspirerende zangcoach die zangtechnisch en qua interpretatie goede ondersteuning biedt."
, geplaatst op 18-01-2014
BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling  4.7 van 5 sterren
"Het was heel interessant, erg gezellig en goed opgezet."
, geplaatst op 19-12-2012
BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling  5 van 5 sterren
"Zangles van Judith is echt leerzaam en een feest!!"
, geplaatst op 04-10-2013
BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling  5 van 5 sterren
"Elke les bij Judith was genieten, energie bijtanken, een verrassing, een opsteker en groeien; een omgeving waar ik het beste uit mezelf durfde te laten horen."
, geplaatst op 08-11-2012
BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling  5 van 5 sterren
"Altijd gezellig en super leerzaam, je doet veel nieuwe kennis op over wat je nu precies doet wanneer je zingt."
, geplaatst op 10-10-2013
BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling  4 van 5 sterren
"De workshop van Judith: een fijne en actieve afsluiting van een studiedag."

Zangles?

Ik geef zangles onder de naam Zangstudio Nijverdal. Wil je een proefles afspreken of weten wat het aanbod is? Ga dan naar de website van Zangstudio Nijverdal

Workshop Zing je vrij!

Stemprofessionals Evert Vos en Judith Konings gaan met je aan de slag om vrijer te zingen. Als je fysiek of mentaal vastzit in je zingen, dan helpt de workshop Zing je vrij! je weer in beweging. Lees verder

Voordelen

- GRATIS proefles
- Losse lessen mogelijk
- EVTS en CVT geschoold
- Persoonlijke benadering
- Beginner tot gevorderde
- Pop tot klassiek