Beoordelingen

, geplaatst op 29-03-2014
BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling  5 van 5 sterren
"Ik heb geleerd dat ik liedjes die niet meteen bij mij passen toch kan zingen en laten klinken zoals ik dat wil."
, geplaatst op 29-03-2014
BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling  4 van 5 sterren
"Het was gezellig en leerzaam."
, geplaatst op 29-03-2014
BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling  5 van 5 sterren
"Mijn persoonlijke doelen zijn behaald, namelijk dat ik "anders kan zingen"."
, geplaatst op 29-03-2014
BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling  5 van 5 sterren
"Mijn persoonlijke doelen zijn behaald."
, geplaatst op 29-03-2014
BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling  4,8 van 5 sterren
"Deze masterclass was leerzaam en inspirerend."
, geplaatst op 18-01-2014
BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling  4 van 5 sterren
"Ik heb geleerd om bij mezelf te blijven als ik zing."
, geplaatst op 02-02-2013
BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling  4 van 5 sterren
"Enthousiaste, inspirerende en deskundige coaching."
, geplaatst op 25-01-2009
BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling  4,5 van 5 sterren
"Judith is de ideale, zeer deskundige coach op het gebied van zangtechniek, zowel individueel als voor een hele groep."
, geplaatst op 20-03-2012
BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling  4 van 5 sterren
"De coaching van Judith is concreet, to the point en effectief! Het gaat verder dan zang alleen; ook bezieling, presentatie en motivatie weet zij aan te roeren."
, geplaatst op 19-11-2007
BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling  4 van 5 sterren
"Een koor is juist niet de samenvoeging van solisten. Judith begrijpt dat en maakt in haar training duidelijk verschil tussen solo- en koorzang."

Zomeractiviteiten!

Deze zomer staat ZSN bol van de zomeractiviteiten! Thema-avonden, mini-cursus en zangles met korting. Activiteiten ZSN

Zing mee met ZSN Zangcafé op 15 september

ZSN Zangcafé is twee uur zingen in het café, met het hart op de tong. Voor iedereen die van zingen houdt (of je 't nu kunt of niet ;) ) ZSN Zangcafé

Zangles?

Ik geef zangles onder de naam Zangstudio Nijverdal. Wil je een proefles afspreken of weten wat het aanbod is? Ga dan naar de website van Zangstudio Nijverdal

Voordelen

- proefles tegen gereduceerd tarief
- Losse lessen mogelijk
- EVTS en CVT geschoold
- Persoonlijke benadering
- Beginner tot gevorderde
- Pop tot klassiek